IPTVShqip Lite

IPTVShqip Lite App the safe

4.3
Latest Version: 2.1
Upload Date: 2019-04-09
Package: al.iptv.shqip
Version: 2.1 (21)
Size: 16.0 MB
Update on: April 09, 2019
Installs: 500,000
Signature: 96c09bfcf372159f43f7c7fa884c4d42c6eda5e6
APK File SHA1: c3493f0b3ff0e0678bc0940bc64e2d2de83dcb90

iptv shqip lite aplikacioni me i besueshem dhe me stabil nga te gjithe

Banner