ShikoTv 24 v4 - Shiko Tv Shqip file APK Free for PC, smart TV Download

Permissions detail: Download ShikoTv 24 v4 - Shiko Tv Shqip apk

App ShikoTv 24 v4 - Shiko Tv Shqip 1.3 file requires for APK Free for PC, smart TV Download on GooglePlay

Following permissions on your PC, smart TV in the device. Modify global audio settings. List of accounts in the Accounts Service

Set an alarm for the user. Prevent processor from sleeping or screen from dimming. Open network sockets

Read from external storage for PC. Write to external storage for PC. Access information about networks

Access to the vibrator. Access information about Wi-Fi networks. List of accounts in the Accounts Service on PC, smart TV

ShikoTv 24 v4 - Shiko Tv Shqip Apk Download Free for PC, smart TV

Description for SHIKOTV 24 V4 - SHIKO TV SHQIP Download

ShikoTv 24 eshte nje program qe ju mundeson qe te shikoni k et shqiptare live kudo qe te ndodheni ne bote, mjafton te keni internet dhe do mund te ndiqni k et shqiptare te televizioneve falas por edhe te atyre me pagese si dhe k e te dedikuar per femije, filma, do entare, sport, muzik, etj.

You want to download full version to app ShikoTv 24 v4 - Shiko Tv Shqip by Shiko Televizon 24 - Shqip Tv Live for Android or PC, smart TV or Bluestacks the Install please Click here

To see the full description of ShikoTv 24 v4 - Shiko Tv Shqip by Shiko Televizon 24 - Shqip Tv Live or whastnew, please Click here

Nese keni mundesi na vlersoni me 5 yje nqs ju pelqen ShikoTv 24 si dhe mos harroni ta shperndani me miqte tuaj dhe nese ndonje k nuk punon per momentin ju sugjerojme ta provoni serisht pas 2 - 5 minutash pasi rikthehet vet online se k et jane stable 99% te kohes kshuqe mos na vlersoni me 1 yll nese nje k nuk ben per momentin nese k i vazhdon te mos punoje na shkruaj ne facebook qe ta rregullojme :)

Kujdes! Ju Rekomandoj Nje Paisje Siper Versionit Android 5.0 Por Dhe Me Version Me Te Ulet Ben Por Mund Tju Japi Dhe Probleme :)

Show more


About this app for APKTRENDING

How to Download ShikoTv 24 v4 - Shiko Tv Shqip app for PC, smart TV ? Click the red button is app ShikoTv 24 v4 - Shiko Tv Shqip for Android and PC, smart TV and wait...

All in all rating of apk of ShikoTv 24 v4 - Shiko Tv Shqip is version 1.3. We file a daily apk file com.shikotv24_v4_1 on the GooglePlay in App Store

Downloading the ShikoTv 24 v4 - Shiko Tv Shqip apk file for Android, PC, smart TV Download on GooglePlay.

App on Apktrending only share the original and free apk for ShikoTv 24 v4 - Shiko Tv Shqip in Android, PC, smart TV without any modifications

Instructions ShikoTv 24 v4 - Shiko Tv Shqip app for PC, smart TV: Use the mouse to match pairs of cards to remove them from the board. See in-app, game ShikoTv 24 v4 - Shiko Tv Shqip help for detailed instructions.

If app ShikoTv 24 v4 - Shiko Tv Shqip or com.shikotv24_v4_1 for Android, phone, PC, PS3/PS4, smart TV apk download infringes your copyright, please contact us, We'll delete it in a short time.

2016 - 2017 © All Rights Reserved.

Contact Us|Terms Of Use|Privacy Policy|DMCA Policy