TVB file APK Free for PC, smart TV Download
 • App name: TVB
 • Last Updated: May 18, 2018
 • Package name: com.planmysport.tvb
 • Version of The App: 2.2.0
 • App Category: Sports
 • Installs: 100 - 500
 • User Rating: 0/5 star (1 views)
 • Requires Android: 4.4 and up
 • Developer Firm: PLANMYSPORT by Farmore Automation
 • Developer app: 0 app or game
 • Address: Farmore Automation, Vliek 38, 2036CN Haarlem, The Netherlands.
 • License: Free download
 • Google Play
 • In-app Products: No

Permissions detail: Download TVB apk

App TVB 2.2.0 file requires for APK Free for PC, smart TV Download on GooglePlay

Following permissions on your PC, smart TV in the device. Modify global audio settings. List of accounts in the Accounts Service

Set an alarm for the user. Prevent processor from sleeping or screen from dimming. Open network sockets

Read from external storage for PC. Write to external storage for PC. Access information about networks

Access to the vibrator. Access information about Wi-Fi networks. List of accounts in the Accounts Service on PC, smart TV

TVB Apk Download Free for PC, smart TV

Description for TVB Download

Tennisvereniging Bad vedorp (TVB) is een van de grootste tennisverenigingen van Nederland. Een gezellige en zeer actieve vereniging, waar zowel de compe ieve als de recreatieve tennisser zich thuis voelt.
De vereniging is in 1959 opgericht en startte destijds met 170 leden, 4 gravelbanen en een houten keet als clubhuis.

You want to download full version to app TVB by PLANMYSPORT by Farmore Automation for Android or PC, smart TV or Bluestacks the Install please Click here

To see the full description of TVB by PLANMYSPORT by Farmore Automation or whastnew, please Click here

Nu telt de TVB ongeveer 1.850 leden, waarvan ruim 1.400 spelende leden. De vereniging beschikt over een mooi en groen park, met 14 banen: 12 gravelbanen en 2 smashcourtbanen. En over een goed geoutilleerd, gezellig clubhuis met professionele horeca.

Organisatie
De TVB heeft een grote, enthousiaste vrijwilligersorganisatie. In totaal zijn zo’n 80 leden actief in het bestuur of in een van de commissies.
Het hoogste besluitvormende orgaan van de vereniging is de Algemene Ledenvergadering (ALV), die jaarlijks wordt gehouden. De ALV bepaalt het beleid van de vereniging, kiest de bestuursleden, beoordeelt de jaarcijfers over het verstreken jaar en de begroting voor het volgende jaar, bepaalt de contributie en het entreegeld, etc.

Lidmaatschap en contributie
Kijk op www.tvbad vedorp.nl onder ’Ledenadministratie’ voor de inschrijfprocedure, het inschrijfformulier en de contributie.

Compe ietennis
De TVB neemt sinds jaar en dag met meer dan 60 teams deel aan de landelijke en de regionale compe ie. Met damesteams, herenteams, jongensteams, meisjesteams en gemengde teams
De landelijke compe ie vindt op zondag plaats, de regionale compe ie op dinsdag (dames), woensdag (jeugd), vrijdag (veteranen en jeugd) en zaterdag (dames en heren senioren).
Voor spelers van alle niveaus is er gelegenheid aan de compe ie deel te nemen.
In de landelijke compe ie (zondag) spelen het eerste heren- en het eerste damesteam op hoog niveau. De heren spelen Hoofdklasse (een klasse onder Eredivisieniveau), de dames spelen Overgangsklasse (idem). Diverse jeugdteams spelen op hoog landelijk niveau.
Op ditzelfde niveau wordt ook door de TVB-teams in de regionale compe ie gespeeld. Daarnaast zijn er veel teams die op een wat meer recreatief niveau compe ie spelen.

Recreatief tennis
Ondanks de drukke compe ie- en toernooiagenda is er veel gelegenheid om vrij te spelen. Daarnaast organiseert de vereniging een interne Laddercompe ie voor enkel- en dubbelspelen en worden wekelijks toss-avonden en -ochtenden gehouden.

Tennisles
De tennislessen van de TVB worden verzorgd door een groep professionele tennisleraren. Zij geven les en trainingen op elk niveau: van les aan beginnende tennissers tot trainingen aan de selectieteams.

Show more


About this app for APKTRENDING

How to Download TVB app for PC, smart TV ? Click the red button is app TVB for Android and PC, smart TV and wait...

All in all rating of apk of TVB is version 2.2.0. We file a daily apk file com.planmysport.tvb on the GooglePlay in App Store

Downloading the TVB apk file for Android, PC, smart TV Download on GooglePlay.

App on Apktrending only share the original and free apk for TVB in Android, PC, smart TV without any modifications

Instructions TVB app for PC, smart TV: Use the mouse to match pairs of cards to remove them from the board. See in-app, game TVB help for detailed instructions.

If app TVB or com.planmysport.tvb for Android, phone, PC, PS3/PS4, smart TV apk download infringes your copyright, please contact us, We'll delete it in a short time.

2016 - 2017 © All Rights Reserved.

Contact Us|Terms Of Use|Privacy Policy|DMCA Policy