Magazine Albania file APK Free for PC, smart TV Download
 • App name: Magazine Albania
 • Last Updated: Oct 13, 2018
 • Package name: com.magazine.albania
 • Version of The App: 1.6
 • App Category: Business
 • Installs: 50 - 100
 • User Rating: 5/5 star (29 views)
 • Requires Android: 4.1 and up
 • Developer Firm: Magazine Albania
 • Developer app: 0 app or game
 • Address:
 • License: Free download
 • Google Play
 • In-app Products: No

Permissions detail: Download Magazine Albania apk

App Magazine Albania 1.6 file requires for APK Free for PC, smart TV Download on GooglePlay

Following permissions on your PC, smart TV in the device. Modify global audio settings. List of accounts in the Accounts Service

Set an alarm for the user. Prevent processor from sleeping or screen from dimming. Open network sockets

Read from external storage for PC. Write to external storage for PC. Access information about networks

Access to the vibrator. Access information about Wi-Fi networks. List of accounts in the Accounts Service on PC, smart TV

Magazine Albania Apk Download Free for PC, smart TV

Description for MAGAZINE ALBANIA Download

Aplikacioni Magazine Albania është një zgjidhje përfundimtare për përdoruesit, dhe ka një dizajn të pastër dhe bashkëkohor. Faqet e brendshme janë të dizajnuara me kujdes për të siguruar të gjitha informacionet thelbësore që do t'i duhej një kërkuesi të shërbimeve apo produkteve. Aplikacioni vjen i ndërtuar si një direktori ku ju mund të kërkoni atë që deshironi. Do të gjeni të gjitha mundësit për të kontaktuar me biznesi apo profesionistin duke përdorur numrin e telefonit, adresën e email apo dhe duke kontaktuar direkt nga chat-i i aplikacionit. Harta e integruar ju ndihmon për lokalizimin sa më të shpejt të asaj që ju po kërkoni. Gjithashtu dhe mundësi aplikimi për vende të reja pune. Rezervim Online për shërbimet apo produktet që ju nevojiten.

You want to download full version to app Magazine Albania by Magazine Albania for Android or PC, smart TV or Bluestacks the Install please Click here

To see the full description of Magazine Albania by Magazine Albania or whastnew, please Click here

Të tjera

- Regjistrimi i ofruesve
- Regjistrimi i përdoruesit
- Ofruesit e zgjedhur
- Menaxhimi i profilit të përdoruesit
- Funksion Live Chat
- Ndani imazhet me ofruesit
- Kërko ata që janë pranë teje
- Rezervim Online
- Vende pune
- Lokalizim me Google Map
- Kërkim me fjalë kyce

Show more


About this app for APKTRENDING

How to Download Magazine Albania app for PC, smart TV ? Click the red button is app Magazine Albania for Android and PC, smart TV and wait...

All in all rating of apk of Magazine Albania is version 1.6. We file a daily apk file com.magazine.albania on the GooglePlay in App Store

Downloading the Magazine Albania apk file for Android, PC, smart TV Download on GooglePlay.

App on Apktrending only share the original and free apk for Magazine Albania in Android, PC, smart TV without any modifications

Instructions Magazine Albania app for PC, smart TV: Use the mouse to match pairs of cards to remove them from the board. See in-app, game Magazine Albania help for detailed instructions.

If app Magazine Albania or com.magazine.albania for Android, phone, PC, PS3/PS4, smart TV apk download infringes your copyright, please contact us, We'll delete it in a short time.

2016 - 2017 © All Rights Reserved.

Contact Us|Terms Of Use|Privacy Policy|DMCA Policy