RPN/HMA file APK Free for PC, smart TV Download
 • Game name: RPN/HMA
 • Last Updated: Feb 09, 2019
 • Package name: com.enyphgames.rpnhma
 • Version of The Game:
 • Game Category: Casual
 • Installs: 100 - 500
 • User Rating: 5/5 star (65 views)
 • Requires Android: 2.3 and up
 • Developer Firm: Enyph Games
 • Developer app: 5 app or game
 • Address:
 • License: Free download
 • Google Play
 • In-app Products: No

Permissions detail: Download RPN/HMA apk

Game RPN/HMA file requires for APK Free for PC, smart TV Download on GooglePlay

Following permissions on your PC, smart TV in the device. Modify global audio settings. List of accounts in the Accounts Service

Set an alarm for the user. Prevent processor from sleeping or screen from dimming. Open network sockets

Read from external storage for PC. Write to external storage for PC. Access information about networks

Access to the vibrator. Access information about Wi-Fi networks. List of accounts in the Accounts Service on PC, smart TV

RPN/HMA Apk Download Free for PC, smart TV

Description for RPN/HMA Download

Enyph Games je veliki fan stranice RPN/HMA, plod te ljubavi je ova igrica, uživajte biseri!

You want to download full version to game RPN/HMA by Enyph Games for Android or PC, smart TV or Bluestacks the Install please Click here

To see the full description of RPN/HMA by Enyph Games or whastnew, please Click here


Ne znate ko smo? Mi smo u šoku!

15. oktobra 2013. godine napravljena je stranica na Facebooku kao parodija na sve stranice koje prodaju ručno izrađen nakit. U tom trenutku ih je bilo mali million pa otud i želja da se od cele priče napravi sprdnja. U početku smo od plastelina pravili unikatne proizvode, a kasnije smo proširili asortiman pa smo počeli sa *prodajom krupnijih (i skupljih) stvari.
Par meseci kasnije obelodanjujemo širokoj javnosti ko je vlasnica i glavna maskota koja stoji iza ove uspešne kompanije, ali postojao je jedan veliki problem. Nije imala ime. Nakon iznošenja predloga od strane bisera (biseri su fanovi kondpanije, a ujedno i elitni deo društva) i glasanja koje je trajalo danima, izglasano je da joj se dodeli ime Nakita.
Ali Nakita nije sama. Njena desna ruka i još jedna maskota kompanije je Bandbi. Maleno lane koje se priključilo celoj priči godinu dana kasnije. Godinama uspešno sarađuju, druže se sa biserima i sa njima dele svoje dogodovštine iz života. Zajedno organizuju konkurse kao što su: ‘’Izbor za miss jelke’’, ‘’Izbor najlepšeg kupaćeg kostima’’, ‘’Obuci Nakitu za dodelu oskara’’ i slično, koji se održavaju nekoliko puta godišnje.
Godine 2017 je stiglo novo pojačanje. Veverica Danica je prošla kroz svih 19 krugova na razgovoru za posao i dodeljeno joj je nekoliko poslova koji su uglavnom vezani za rad na sajtu. Horoskop je ono u čemu dominira ali je u međuvremenu prihvatila i rad na rubrikama MODNI ŽIRY (Danica ocenjuje stil poznatih i dodeljuje im žirove) i PITAJTE DANICU. Ovo o je nešto poput ”Drage Savete”, ali Danica usput rado koristi i svoje vidovnjačke sposobnosti da bi pomogla biserima koji joj postavljaju pitanja.
Ono što je karakteristično za kompaniju od prvog dana postojanja je specifičan pravopis. Forsiranje slova ”Y” u rečima i dosta gramatičkih grešaka u pisanju je nešto po čemu smo postali prepoznatljivi.
Danas, nakon toliko godina poslovanja, okruženi smo velikim brojem divnih bisera koji podržavaju i prate naš rad na Facebooku i Instagramu, a odskora i na sajtu. Taj broj raste iz dana u dan, a svako ko se prepozna u ovoj priči i ko misli da pripada eliti, dobrodošao je da se priključi.

Facebook stranica: https://www.facebook.com/RPNHMA/
Instagram profil: https://www.instagram.com/rpnhma

*Izmišljeni predmeti sa cenama u evrima nisu na prodaju.

Show more

Download APK Verified

About this app for APKTRENDING

How to Download RPN/HMA app for PC, smart TV ? Click the red button is app RPN/HMA for Android and PC, smart TV and wait...

All in all rating of apk of RPN/HMA is version . We file a daily apk file com.enyphgames.rpnhma on the GooglePlay in App Store

Downloading the RPN/HMA apk file for Android, PC, smart TV Download on GooglePlay.

App on Apktrending only share the original and free apk for RPN/HMA in Android, PC, smart TV without any modifications

Instructions RPN/HMA app for PC, smart TV: Use the mouse to match pairs of cards to remove them from the board. See in-app, game RPN/HMA help for detailed instructions.

If app RPN/HMA or com.enyphgames.rpnhma for Android, phone, PC, PS3/PS4, smart TV apk download infringes your copyright, please contact us, We'll delete it in a short time.

2016 - 2017 © All Rights Reserved.

Contact Us|Terms Of Use|Privacy Policy|DMCA Policy